Comments Posted By hanny

Displaying 1 To 14 Of 14 Comments

Book of the week; week 15, 2005

Ja en dan kan dat extra stuk oude kaas ook mooi mee:sm07:en je doet aan ontwikkelingswerk aan de basis:sm08::sm12:of je laat zo’n Marokkaan gewoon op de fiets jullie volgen:sad22:

» Posted By hanny On April 13, 2005 @ 7:42 pm

Nou het is echt wel een schitterend boek hoor, ik denk er niet over om hem te gaan veilen! Iedere keer als ik Michael Palin opensla denk ik weer met warme gevoelens aan jullie en vraag ik me af wanneer we samen een Himalayabestemming onveilig gaan maken!!! Lekker samen in die Chinese bus over de friendship highway richting Kathmandu en na vijf dagen niet douchen ook stinken als een yak… het heeft beslist iets hoor!:lol:

» Posted By hanny On April 12, 2005 @ 7:44 pm

Google

In Myanmar google does not work…

» Posted By Hanny On December 5, 2005 @ 1:59 pm

Milky Way

Nou hier in Myanmar en zeker in Mandalay en Pagan valt ook veel aan de sterrenhemel te ontdekken hoor, ik zit nu ongeveer op 21 graden NB te bloggen, ook een bijzondere ervaring met al die gezellige Burmezen die voorbij lopen, zag net zelfs een moslima volledig in zwart, heb vanmiddag een Hindoetempel bezocht en kort daarvoor een non gesproken in het aartsbischoppelijk paleis, je maakt hier van alles mee!:ponder_tb::clap_tb:en vooral veel blijven drinken:drunk_tb:om te blijven zweten:smileycool_tb:!

» Posted By Hanny On August 11, 2005 @ 12:56 pm

20 Fast Computers

Had ik al geventileerd dat ik in de vorige stad heel illegaal via een pco )personal call office) en mbv een Chinese satelliet voor een Amerikaans flapje per minuut kon bellen? In dit restaurant betaalde ik tien van die flapjes voor 2 minuten babbelen met mijn vader… Het is hier wel corrupt hoor en de top in de hoofdstad wil blijkbaar al het doen en laten van mij als kritische, geengageerde geografe volgen…:devil_tb::jittery_tb::thumbdown_tb:Maar het is hier wel een grote smileyfactory!!!!:thumbup_tb:De betekenis van thumbs up kennen ze hier ook:unsure_tb::clap_tb:

» Posted By Hanny On August 14, 2005 @ 2:55 pm

Nou na mijn blogje over wat ik in Mandalay heb meegemaakt ben ik bang dat jullie mij toch echt moeten geloven:devil_tb:Ik ben nu trouwens ook aan het genieten van bakbanaan met honing die naast de pc geserveerd is en mijn paardenkoetsier heeft net de helft van mijn eten genuttigd (is hier niet onebeelfd hoor, wordt als zeer vriendelijk ervaren!):clap_tb:Ja die kamergenote op dit moment is pas echt waardeloos…Ze neemt gelijk alle ruimte in het kleine kamertje in beslag voor haar spullen, zonder enig overleg, ze wil amper een woord met me wisselen…als je mij direct vindt? ze komt uit Heerhugowaard en loopt bijna naast haar schoenen van eigendunk. Trek de laatste dagen in Birma wat meer mijn eigen plan, heb gisteren hele dag vandaag halve dag met een koetsier de highlights van Pagan bewonderd en op de gevoelige plaat vastgelegd, bewijzen komen er aan hoor, hopelijk kan ik jullie binnenkort in Waalwijk uitnodigen voor een bescheiden selectie!!:wub_tb:

» Posted By Hanny On August 14, 2005 @ 2:50 pm

Wat dacht je van snelle computers in Myanmar? In ons golden express hotel (de enige hier met een zwembad) crashte de pc toen ik op de weblog wilde inloggen… Je weet ook niet precies wie hier nu precies wie of wat controleert, gisteren heb ik in de vorige stad iets heel spannends mee gemaakt, waarover ik via dit medium niet eens wil bloggen, details volgen wel na thuiskomst volgende week donderdag! Groetjes uit Pagan midden in een 40 vierkante km groot terrein met oude tempels en stoepa’s waar ik ook het zwembad zal proberen te gebruiken!

» Posted By Hanny On August 12, 2005 @ 3:30 pm

New planet discovered ?

Nou ik wil best wel mee naar Tuvalu hoor webmaster, laat maar weten wanneer:clap_tb:!!

» Posted By Hanny On June 3, 2005 @ 12:47 pm

Ja ik dacht dat er iets fout ging, vandaar tweede poging….Nooit te oud om wat bij te leren!

» Posted By Hanny On June 1, 2005 @ 1:13 pm

En wanneer gaat Baobab deze exotische bestemming in de kleurrijke catalogus opnemen:drunk_tb:? Of moeten we daarvoor bij Summum zijn?

» Posted By Hanny On June 1, 2005 @ 1:12 pm

En wanneer zou Baobab deze exotische bestemming in de kleurrijke catalogus opnemen:drunk_tb:?Of moeten we daarvoor bij Summum zijn?

» Posted By hanny On June 1, 2005 @ 1:10 pm

Book of the week; week 13, 2005

Goedemorgen…hoe gaat het ermee? alles goed? Allah zij geprezen (sadiek zeg je fonetisch tegen een man in casu vriend, sadieka is fonetisch zeg maar een vrouw, ook wel zaida geheten, sadieka is meer iets wat je naar een vriendin toe ventileert); ma a selama betekent in het Arabisch tot ziens… en wa a leikum selaam, dat de vrede van Allah ook met jou moge zijn!
Deze reactie komt dus niet uit Zweden maar vanachter de :unsure8:in Waalwijk!!
Je merkt ik probeer een beetje af te kicken van het Spaans….:sad:

» Posted By hanny On March 30, 2005 @ 8:04 pm

Sabah el cheir; becher? la bas, hamdu lillah! Ma a selama sadiek! Wa a leikum selaam!!:los70:

» Posted By hanny On March 30, 2005 @ 10:12 am

Watching Stars

Dear webmaster: I still vividly remember you pointing out the exact location of the Southern Cross on the clear dark sky, not spoiled by any lightpollution above Sucre BOLIVIA last Summer, after we visited Joyride for a superb diner and some good wine, not to forget the perfect company :angel1::unsure8:

» Posted By hanny On March 25, 2005 @ 9:32 am

«« Back To Stats Page