Gelezen op Teletekst gisteren :

Michael  Palin
 
Book of the week; week 15, 2005 Daughter

8 Comments

  1. Ik vind het wel jammer hoor, want de reisprogramma’s van Michael Palin heb ik heel erg mooi gevonden. 🙁
    Nou, door dit bericht zal dat geweldig mooie boek over de Himalaya van nog onschatbaardere waarde worden. Jij boft maar, Hanny!! 😉

  2. En dan nog even in het algemeen, webmaster:
    Mooie foto boven aan je weblog; over niet al te lange tijd wordt die foto wellicht werkelijkheid, dan zie ik ons (net zoals die 3 ‘schimmen’ achter aan de rij) al lopen door de woestijn, achter de kamelen aan, of zelfs er boven op …. ik kan bijna niet wachten. 😛

  3. Jij bent de eerste die in de gaten heeft dat het hier om een foto gaat uit het beroemde het woestijngebied ten zuiden van de Jebel Sarhro, in Marokko !:party36:

  4. Nou, webmaster, je hebt helemaal gelijk.
    Terwijl jij dan het – inmiddels onbetaalbaar geworden – boek van de Himalaya gaat ‘bemachtigen’, zal ik wel op de uitkijk gaan staan. :glas18:
    Want stel je toch voor, dat andere weblog-lezers ons vóór zijn! Dat zou een ramp zijn. :sm05:

  5. Dan heb ik nog een lumineus idee. Zodra we het boek bemachtigd hebben, dan doen wij met z’n tweeen die hele hymalaya reis van Palin samen over. Wat dacht jij ?

  6. En over die foto van de woestijn … ik vond het dan ook niet echt toevallig dat daar die 3 personen achter aan de rij liepen, hoor … !!:wink66:
    Ging de tijd nog maar wat sneller. :unsure11:

  7. Geweldige ideeën heb jij, hoor! :unsure11: Staat genoteerd!!
    Dat wordt wel inplannen, zeg …. eerst Marokko, dan een nog nader te bepalen eiland in de Aegeïsche zee, plus de Himalaya. Nog even … en mijn ‘balboekje’ is vol.:tong22:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: